WATER HERO KITESURFING

Kursinformation

Våra kitekurser

Säsongen 2018 har jag begränsat med tid att hålla kurser och prioriterar de som köper utrustning via mig. Dvs köper man utrustning erbjuds alltid en nybörjarkurs till de som inte gått någon kurs tidigare. Är du redan kitesurfare och behöver hjälp med att komma igång på allvar löser jag det.

Allmänt

Vi utbildar våra elever enligt IKOs kursplan

Discovery – Level 1: Grundläggande kunskaper och hantering av kiten. Eleven är nu redo att ta nästa steg till att bli en självständig kitesurfare.

Intermediate – Level 2: Hantering av kiten ute i vattnet och dags att börja med vattenstart. Beroende på förkunskaper kan eleven antingen gå vidare på egen hand eller ta fler lektioner för att lära sig kvarvarande moment med hjälp av en instruktör

Independent – Level 3: Bli en självständig kitesurfare som kan utvecklas vidare på egen hand

Efter kursen ger vi eleven förslag på nästa steg utifrån elevens nivå och målsättning.

Kursalternativ

  • Nybörjarkurs – 2×5 timmar. Alla moment vi hinner med från Discovery, Intermediate och Independent. Pris: 4500kr
  • Fortsättningskurs: 500kr/timme. Bokas timvis efter överenskommelse.

Lån av kiteutrustning, hjälm, flytväst och våtdräkt ingår i kursavgiften.

Event

Vi kan anordna prova-på för möhippor och företagsevent. Ta kontakt med oss för diskussion kring upplägg.

Kundnöjdhet

Vårt måtto är ”Kunden i fokus” och vår ambition är att alla kunder skall bli nöjda och få en positiv upplevelse oavsett om eleven vill fortsätta med kitesurfing eller ej. Är du nöjd med kursen är vi tacksamma om du sprider budskapet och om du har synpunkter vill vi att du återkopplar till oss för att ge oss möjligheten att kontinuerligt förbättra kurserna.

Vi ställer aldrig in en kurs men om vindförutsättningarna under ordinarie kurstillfälle leder till att viktiga moment inte kan genomföras, erbjuds eleven möjlighet att utan tillägg genomföra ett nytt kurstillfälle på 5 timmar.

Plats för kurserna

Vi genomför våra kurser vid Björkängs havsbad 15km söder om Varberg. Här finns det gott om plats för alla nybörjare och det är tillåtet att kitesurfa där hela sommaren. En viktig sak att tänka på är att det finns ett naturreservat som börjar norr om campingen Björkängs havsbad och det sträcker sig långt ut i vattnet. Inom naturreservatet är det förbjudet att kitesurfa och landstigningsförbud råder. Läs mer här.

Bokning av kurs

För bokning av kurs och frågor tar ni kontakt med Carl-Henrik. Använd kontaktformuläret alternativt kontaktuppgifterna på samma sida.