WATER HERO KITESURFING

Nya versioner av utrusning från Ocean Rodeo och Crazyfly

Nu börjar mina båda leverantörer Ocean Rodeo och Crazyfly släppa sina nya versioner av befintliga modeller samt från Crazyfly kommer en helt ny kite, Hyper som är en kite för dig som vill boosta höga hopp.  Läs mer om Hyper

Ocean Rodeo har förbättrat stick-shift bommen och ändrat namn så att den numera bara heter Shift. Deras andra bom med ”vanlig” trimfunktion heter Pilot Bar.

Läs mer om Shift

Du kan läsa om respektive leverantörs utrustning på deras hemsidor

Ocean Rodeo

Crazyfly

Om du vill beställa ny utrustning hör du av dig till mig (Carl-Henrik). Just nu 15/9 har inte jag hunnit uppdatera priser och produkter i min webshop men gör det löpande utifrån information jag får från leverantörerna.

 

Kommentarer inaktiverade.