Köpvillkor

Ytterligare villkor finns på sidan Terms.

Köpvillkor, Priser och betalning

Information om tullavgifter och moms

Kunden betalar bara priset i shopen och skall inte betala någon tullavgift eller avgift till postord, fedex etc. CH Tano AB hanterar det. Skulle det komma ett krav på den typen av avgifter skall ni hänvisa till CH Tano AB.

Standard köpprocess för köp av nya varor från webbshopen ser ut på följande sätt:

1) Köparen väljer önskad vara och betalar varan via webbshopen.

2) Butiken kontrollerar tillgänglighet och leveranstid med leverantör och återkopplar till köparen.

3) Butiken beställer varan från leverantör EFTER erhållen betalning från betalningstjänsten. Direktleverans till kund om inget annat avtalas.

4) Om det skulle uppstå avvikelser i färg, storlek etc efter genomförd betalning, kontaktas kunden för eventuella justeringar. Om vi inte kan tillgodose kundens önskemål återbetalas hela köpesumman.

Varje vara anges med pris inklusive 25% moms.

Pris på kurser anges inklusive 6% moms.

Varor som köps i nätbutiken betalas med kontokort i samband med köpet. Köpen i nätbutiken går via WooPayments som samarbetar med Stripe.

Varor som köps utanför nätbutiken betalas med Swish eller bankgiro.

För att ett köp av utrustning skall vara bindande skall kunden ha erhållit en skriftlig bekräftelse på att beställda varor finns tillgängliga antingen på lager eller för beställning från leverantör. Se nedan för leveranstider.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar när det gäller pris och andra uppgifter om produkterna. 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
varan använts, tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Inga ytterligare garantier ges utöver leverantörernas garantier. Det gäller både nya och begagnade varor. CH Tano AB ansvarar för kontakten med inblandade leverantörer förutom vid fraktärenden där konsumenten hänvisas till transportbolaget.

Vid mottagandet av leverans skall kunden kontrollera leveransen och direkt reklamera eventuella skador samt spara emballaget. Emballaget krävs vid en reklamation av skadad leverans.

Assistans och rådgivning för de märken som ingår i företagets sortiment.

Integritetspolicy

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt det nya EU-direktivet GDPR som började gälla 25 maj 2018 rätt att få ut den information som vi har registrerad om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via kontaktformuläret eller epost.

Utförlig beskrivning kring vår policy finns på sidan Policy.

Du godkänner också användningen av cookies på webbplatsen.

Oklarheter

Kontakta oss via kontaktformuläret eller per telefon innan beställning vid oklarheter kring köpvillkoren eller förfrågningar om produkter.

error: Content is protected !!